Binnenzonwering

Maak de sfeer

Gordijnen, lamellen en andere zonweringen voor binnen

De sfeervolle binnenzonweringen van Veenstra in Friesland

Gordijnen, lamellen en shutters zijn praktisch. Dat zal niemand ontkennen. U bepaalt zelf of en hoeveel zon u uw woning binnenlaat, en bovendien werken ze uitstekend tegen pottenkijkers. Wist u echter dat de uitstraling van uw interieur ook enorm beïnvloed wordt door de raambekleding? Zacht en landelijk, strak en modern, luxe en klassiek: elk type raambekleding heeft zijn eigen karakter. Ontdek het zelf en doe inspiratie op in de showroom van Veenstra Zonwering & Woningstoffering in Friesland.

Vrijblijvende prijsopgave

Wij komen aan huis adviseren en inmeten, vervolgens krijgt u een prijsopgave thuisgestuurd.

Kiekeboe

Jaloezieën

Hoeveel zon wilt u binnenlaten? U bepaalt het tot op de halve graad zelf met jaloezieën. Een praktische, strakke zonwering die in geen enkele woning misstaat. Gaat u voor modern aluminium, trendy pvc of liever voor de natuurlijke, warme kwaliteit van hout? Kom langs, en laat u inspireren.

Strak in de plooi

Plisségordijnen

Kent u ze? Plisségordijnen? Deze uiterst flexibele vorm van zonwering is, vinden wij, bij veel te weinig mensen bekend. Plisségordijnen geven een mooi, warm, diffuus licht in de woning en kunnen in allerlei vormen, kleuren en materialen worden vervaardigd. Ze zijn een neutraal, organisch deel van de ruimte, of juist een decoratief kleuraccent. Weet u wat, komt u bij Veenstra gewoon eens kijken wat er allemaal mogelijk is.

  ON THE ROLL

  Rolgordijnen

  Onderhoudsvriendelijk. Ruimtebesparend. Simpel en basic, of juist in een wat exclusievere uitvoering, met schulpranden en in een elegante stof. Rolgordijnen zijn onze favoriet onder de binnenzonweringen, juist omdat ze zo veelzijdig zijn. In ons eigen atelier produceren we daarom ons eigen merk rolgordijnen. Kies uit honderden dessins, kleuren en stoffen en laat uw rolgordijnen (tot 3 meter breed) op maat maken bij Veenstra..

  “Konnichiwa”

  Paneelgordijnen

  Heeft u in uw woning grote raampartijen, bijvoorbeeld een schuifpui die leidt naar de tuin? Dan zijn paneelgordijnen wellicht iets voor u. Deze gordijnen worden ook wel ‘Japanse panelen’ genoemd. Het zijn opvallende, afzonderlijk verschuifbare panelen, die uw woning een karakteristieke designuitstraling geven.

  Een beetje uit de hoogte

  Lamellen

  Verticale lamellen. Ze zijn de onbetwiste nummer één van de binnenzonweringen. Waarschijnlijk denkt u bij lamellen direct aan de standaardvariant: de witte, onderhoudsvriendelijke pvc-uitvoering. Maar wist u dat lamellen in nog veel meer uitvoeringen beschikbaar zijn? Sfeervolle stoffen lamellen, een industriële look met geborsteld RVS of moderne lamellen van aluminium. Kom langs bij Veenstra en ontdek welke lamellen bij u de zon gaan weren.

  Gevouwen klasse

  Vouwgordijnen

  Misschien kent u ze wel als ‘roman blinds’ of ‘optrekgordijnen’: het vouwgordijn. Gordijnen met een luxe uitstraling die zowel in een klassiek als in een modern interieur tot hun recht komen. Een groot voordeel van deze stijlvolle raambekleding is dat de stof eenvoudig los te halen is, zodat u deze kunt wassen. Kom eens kijken bij Veenstra en ontwerp op basis van tal van voorbeelden uw eigen vouwgordijn.

  Spelen met licht

  Facetlights

  Facetlights zijn horizontale stofbanen, steeds afwisselend één van transparante stof en één van niet-transparante stof. Door de stofbanen op en neer te laten, kiest u zelf de mate van lichtinval: gesloten, half open of open. Facetlights zijn een innovatief product dat zowel bij klassieke als trendy interieurs past. Heeft u er nog niet helemaal een beeld bij? Kom de voorbeelden bekijken in onze showroom in Gorredijk.

  Dat doet ’t luik dicht

  Shutters

  Klassiek, barok, modern, landelijk: shutters passen in vrijwel ieder interieur. Het zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in het onderhoud. Romantisch brocante, strak wit, luxe zwart: bekijk de verschillende uitvoeringen in onze showroom en bedenk welke shutters het mooist zouden staan in uw ruimte. Tip: meet voor u ons bezoekt alvast even de afmetingen van uw ramen op; dan kunnen we u direct een prijsindicatie geven.

  INSECTENWERING

  Horren

  Hou de vliegen MOOI buiten!

  Zomer, dat betekent deuren en ramen open en genieten van de zachte zomerlucht. Vliegen en muggen houdt u ondertussen eenvoudig buiten met de unieke producten van Unilux. Op maat gemaakte oplossingen voor insectenwering. Opgemeten en indien gewenst geplaatst.

  Vrijblijvende prijsopgave

  Wij komen aan huis adviseren en inmeten, vervolgens krijgt u een prijsopgave thuisgestuurd.

  Opmeten en Plaatsen?

  De horren worden gemeten, gemaakt en indien gewenst geplaatst.